Pierre Narcisse a decedat la vârsta de 45 de ani: Melodia în urma căreia a devenit popular

22 iunie 2022, 11:53 Muzică 1311
Pierre Narcisse.  Sursa: rzn.info

Cântărețul rus de origine cameruneză Pierre Narcisse a murit la vârsta de 45 de ani. Acest lucru a fost raportat pe rețelele de socializare de fiica sa Cristeli Kalaceva și fosta soție Valeria Kalaceva.

„Mulțumesc tată pentru tot. Îmi pare foarte rău că nu vei fi lângă mine, dar sper că totul va fi bine atât în ​​paradis, cât și în viețile ulterioare ”, spune fiica muzicianului într-o postare.

Motivele morții lui Pierre Narcisse nu au fost precizate de rudele acestuia. Potrivit Meduza, cântărețul a murit în timpul unei operații la rinichi.

Numele complet al muzicianului este Mudio Mukuto Pierre Narcisse De Napoli De Souza. S-a născut în Camerun la 19 februarie 1977. Cântăreața a participat la emisiunea „Фабрика звезд — 2 ”. Piesa „Шоколадный заяц” i-a adus cea mai mare faimă.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media