Primăria Chișinău anunță că livrarea gazului pe mai multe străzi din sectorul Centru al Chișinăului va fi sistată: Vor avea loc lucrări de reparație

12 august 2022, 12:48 Societate 165
gaz, Gaz, gaze naturale.  Sursa: Replica Media

În perioada 15 - 19 august, ora 17:00, va fi sistată livrarea gazelor naturale pe unele străzi din zona de centru a capitalei, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație planificate de către operatorul sistemului de distribuție a gazelor naturale, informează Primăria municipiului Chișinău.

Sistările anunțate de către SRL „Chișinău-Gaz" sunt impuse de efectuarea unor lucrări de schimbare a armaturii de închidere cu Dn- 500 la gazoductul de presiune medie din str. Mihai Eminescu, nr. 29 și str. București, nr. 2.

În perioada enunțată vor rămâne fără gaze 21 de case multietajate (1308 apartamente), 266 case particulare și 178 de consumatori non casnici, amplasați pe următoarele străzi: A. Sciusev; str. București, str. 31 August 1989, str. S. Lazo, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Toma Ciorbă, str. C. Stere, str. P. Movilă, str. A. Lăpușneanu etc.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media