VIDEO/ Actorul Sergiu Voloc ar fi fost prins cu un pachețel de droguri ușoare în centrul capitalei. Reacția artistului: „Un spectacol regizat, podstava”

7 februarie 2022, 22:09 Societate 350
Poza postată de Inspectoratul General de Carabinieri.  Sursa: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI via Facebook

Cunoscutul actor Sergiu Voloc a fost reținut în după-amiaza zilei în centrul capitalei. Potrivit Poliției, bărbatul ar fi avut un comportament suspect, iar în momentul când a fost stopat pentru verificări, „individul a aruncat jos un pachețel de tip zip-lock care s-a dovedit că conținea o substanță necunoscută de culoare asemănătoare drogurilor”. Spre seară, Voloc a reacționat, iar pe pagina sa de facebook a declarat că a fost un spectacol regizat sau „podstavă”, cum se mai spune.

„Un individ în vârstă de 39 de ani a fost reținut de carabinieri în centrul capitalei.
Astfel, în amiaza zilei de astăzi, fiind implicată în serviciul de menținere a ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei, o patrulă de carabinieri a observat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt o persoană de gen masculin care avea un comportament suspect.
Stopat pentru verificări, individul a aruncat jos un pachețel de tip zip-lock care s-a dovedit că conținea o substanță necunoscută de culoare verzuie asemănătoare drogurilor.
La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Buiucani care a ridicat pachețelul pentru expertizare.
Bărbatul a fost condus la IP Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se arată într-o postare a inspectoratului de carabinieri.
Din pozele care au fost blurate, dar și din informațiile publice este vorba despre cunoscutul actor Sergiu Voloc, cunoscut pentru rolurile sale din scurtmetrajele realizate de Igor Cobîleanschi, Viorel Mardare sau chiar și clipurile trupei Zdob și Zdub. De asemenea, Voloc a avut roluri în filme din Marea Britanie, Rusia și România.
Spre seară, actorul a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook. „Pot să vă spun că acest spectacol de azi este regizat. Eu nu acced să ajung cineva sau să susțin pe cineva. Eu îmi trăiesc viața, dar din păcate nu o pot trăi normal în țara asta. Am făcut multe lucruri utile pentru țara asta și nu am făcut niciodată rău nimănui. Și nu văd motivele, de ce unii oameni nu pot trăi fără ca să le facă probleme la alții. Nu știu al cui a fost scopul și care este motivul de a mă defăima pe mine. Eu pot să vă spun că duc o viață normală. Sunt un șomer de rând în țara asta. Eu sunt curat și nevinovat, iar fotografiile care le-ați văzut azi pe internet nu-mi aparțin mie. Mi se pare prea suspect ca doi carabinieri să vină cu tot cu presa și să nu găsească nimic. Nu am fost percheziționat până la urmă, am dat doar niște declarații”, a vorbit pe pagina sa de facebook.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media