Andrei Spînu s-a întâlnit cu transportatorii de pasageri și cu reprezentanții CALM. Ce subiecte au fost puse în discuție

13 ianuarie 2022, 21:06 Auto 99
Ședința cu ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.  Sursa: Andrei Spînu/Telegram

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a întâlnit astăzi, 13 ianuarie, la discuții cu operatorii de transport național de pasageri, inclusiv reprezentanții administrației publice locale (CALM).

Potrivit unei note informative emise de Andrei Spânu, discuția a avut loc referitor la stabilirea tarifelor pentru efectuarea transporturilor rutiere de persoane prin servicii regulate în trafic raional şi interraional.

„Am informat transportatorii despre noile intervenții pe care dorim să le facem la proiectul de Ordin, și care urmează mâine, 14 ianuarie, să fie supus suplimentar în dezbatere publică”, subliniat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media