METEO/ Vreme înnorată și temperaturi ridicate astăzi

16 mai 2023, 07:14 Mediu 74
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi neobișnuit de calde pentru această perioadă, cu cerul acoperit de nori

Astăzi, marți, 16 mai, vremea se anunță a fi înnorată în Moldova, cu temperaturi mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă a primăverii. Cerul va fi acoperit în proporție de 99.22%, iar precipitațiile vor lipsi pe parcursul zilei.

Temperatura maximă va ajunge la 24°C, cu 2°C mai mult decât temperatura medie din această perioadă. Pe timpul nopții, termometrele vor indica o minimă de 10°C, cu 13°C peste media obişnuita pentru acest moment al anului. Condițiile meteo vor rămâne înnorate atât ziua cât și noaptea.

Soarele va răsari la ora 05:39 și va apune la ora 20:23. Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), având o viteză medie de aproximativ 6 metri pe secundǎ și rafale ce pot ajunge pânǎ la aproape 12 metri pe secundǎ.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată, fărǎ precipitații, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 25°C și minime de aproximativ 12°C. Vântul va sufla dinspre est-sud-est (ESE), cu viteze similare celor din ziua precedentă.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media