Adjunctul secretarului general al NATO, întrevedere cu președinta Sandu la München: „Este important ca Republica Moldova să continue reformele pentru dezvoltarea rezilienței și în susținerea parcursului său pro-european”

19 februarie 2022, 13:01 Politică 109
Mircea Geoană și Maia Sandu.  Sursa: Mircea Geoană/Facebook

Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO, a avut o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la München, acolo unde în aceste zile se desfășoară Conferința pentru Securitate. Cei doi au discutat despre actualul context strategic și de securitate.

„Este important ca Republica Moldova să continue reformele pentru dezvoltarea rezilienței și în susținerea parcursului său pro-european. Sprijinul NATO pentru Republica Moldova este reprezentat atât de investițiile permanente în parteneriatul nostru, dar și de suportul acordat în consolidarea instituțiilor de apărare”, a declarat oficialul.


Amintim că, Maia Sandu va participa în zilele de 18 - 20 februarie la lucrările Conferinței pentru Securitate de la München. Evenimentul va reuni șefi de state și de Guverne, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din domeniul securității.


Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media