Adjunctul secretarului general al NATO, întrevedere cu președinta Sandu la München: „Este important ca Republica Moldova să continue reformele pentru dezvoltarea rezilienței și în susținerea parcursului său pro-european”

19 februarie 2022, 13:01 Politică 149
Mircea Geoană și Maia Sandu.  Sursa: Mircea Geoană/Facebook

Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO, a avut o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la München, acolo unde în aceste zile se desfășoară Conferința pentru Securitate. Cei doi au discutat despre actualul context strategic și de securitate.

„Este important ca Republica Moldova să continue reformele pentru dezvoltarea rezilienței și în susținerea parcursului său pro-european. Sprijinul NATO pentru Republica Moldova este reprezentat atât de investițiile permanente în parteneriatul nostru, dar și de suportul acordat în consolidarea instituțiilor de apărare”, a declarat oficialul.


Amintim că, Maia Sandu va participa în zilele de 18 - 20 februarie la lucrările Conferinței pentru Securitate de la München. Evenimentul va reuni șefi de state și de Guverne, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din domeniul securității.


Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media