Atenție, consumatori! Un lot de lapte praf pentru copii, retras de pe piață

20 mai 2022, 12:19 Nutriție 248
Lapte praf pentru copii, retras de pe rafturile magazinelor.  Sursa: www.ansa.gov.md

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) retrage de pe rafturile magazinelor produsul neconform de lapte praf „Amestec de lapte praf cu prebiotici pentru copii – de la naștere, cu pregătire rapidă”.

Informații despre produs:

Denumirea produsului: „Amestec de lapte praf cu prebiotici pentru copii – de la naștere, cu pregătire rapidă”;

Marca comercială: „NUMIL”;

Lot: 02.05.2022 și 28.04.2022;

Masa netă: 900 gr;

Valabil până la 12.10.2023;

Exportator: P.W. Proszki Mleczne, Polonia;

Importator: ÎI „PȘENEAC”, Republica Moldova.

„În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse, pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană prezentate de un produs alimentar neconform”, se arată în comunicatul emis de ANSA.

Operatorii din domeniul alimentar, deținători de produse alimentare neconforme, care nu au luat măsuri de retragere a acestor produse de pe piață, sunt pasibili de răspundere juridică.

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugate să nu le admită în alimentația copiilor și sunt în drept să le returneze unităților de comerț de unde au fost procurate.

În cazul în care se depistează produse alimentare neconforme sau abateri de la prevederile legislației pentru protecția consumatorului, cetățenii sunt îndemnați să depună petiție la Agenție.

Linia Verde: 0 800 800 33;

Viber: 067675544;

e-mail: [email protected].

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media