Egor Kreed a anunțat că nu va mai cânta astăzi în PMAN: „Ne vom întoarce neapărat în Moldova”

19 iunie 2022, 17:53 Muzică 361
Egor Kreed.  Sursa: Natalia Mushinkina/mk.ru

Interpretul rus Egor Kreed a anunțat astăzi, 19 iunie, pe pagina sa de Instagram, că nu va mai evolua în Piața Marii Adunări Națională (PMAN), la o zi după ce Veaceslav Valico i-a anunțat prezența la Chișinău.

„Mă adresez către fanii mei din Chișinău. Concertul meu, care urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, nu va avea loc. Îmi cer scuze de la toți cei care au vrut să se bucure împreună cu mine. Ne vom întoarce neapărat în Moldova cu un concert solo”, a scris Kreed.


Amintim că directorul de concerte al artistului rus, Vladimir Șavgulidze, a declarat anterior că apariția pe scena din Chișinău a artistului este „sub semnul întrebării”, pentru că situația „a capătat un context ciudat”, cel mai probabil, după ce jurnalistul Andrei Bolocan a publicat o adresare pe canalul său de YouTube către rapper-ul rus Alisher Morgenshtern.

Bolocan i-a povestit despre organizatorii concertului, mai exact despre Veaceslav Valico, și l-a îndemnat să renunțe la acest concert.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media