Ambasada R. Moldova în Federația Rusă va lucra și în weekend. Precizările făcute de MAEIE

23 septembrie 2022, 21:38 Diaspora 193
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).  Sursa: Replica Media

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă va lucra și în weekend, urmare a creșterii majore a numărului de cereri pentru perfectarea titlurilor de călătorie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Daniel Vodă, pe pagina sa de Facebook.

„În legătură cu creșterea considerabilă a numărului de cereri pentru perfectarea titlurilor de călătorie la secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, MAEIE a dispus prelungirea programului acesteia în zilele de weekend. Astfel, toți cetățenii care solicită ajutor pentru perfectarea titlurilor de călătorie se pot adresa ambasadei”, se arată în anunț.

Daniel Vodă a precizat că autoritățile examinează și posibilitatea redistribuirii personalului diplomatic pentru activități consulare în cazul menținerii cererii sporite din partea cetățenilor țării noastre.

„Reamintim, că titlul de călătorie poate fi folosit o singură dată pentru a reveni în Moldova, dacă ați pierdut, a expirat sau vi s-a furat pașaportul”, se mai arată în anunț.
Amintim că la 21 septembrie, forțele de securitate au reținut, peste 1.300 de persoane în Rusia, la protestele în care manifestanții au denunțat mobilizarea, a anunțat un grup pentru drepturile omului, la câteva ore după ce președintele Vladimir Putin a ordonat primul proiect militar al Rusiei după cel de-al doilea război mondial.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media