VIDEO/ Un fost membru al trupei O-Zone a prezentat un remix al hitului „Dragostea din Tei”, la 19 ani de la lansarea versiunii originale

6 septembrie 2022, 21:10 Muzică 297
Poster din clipul „Dragostea din Tei”.  Sursa: captură video/Youtube

Solistul Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, a prezentat un remix al melodiei „Dragostea din Tei”, care a ajuns hit la începutul anilor 2000 și a făcut înconjurul lumii. Clipul cu noua versiune a creației O-Zone a fost publicat pe Youtube pe data de 2 septembrie, și până acum a adunat peste 18 mii de vizualizări.

„Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă până acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amânam până într-o zi când, am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea structura și originalitatea vocilor adaugând totuși o amprentă personală în materie de sound… Sunt sigur că fanilor noștri, fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul «dragostei din tei» să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!”, a povestit Radu Sîrbu pentru Radio Zu.Radu Sîrbu a făcut parte din trupa O-Zone, alături de Dan Bălan și Arsenie Todiraș, din 1998 care însă s-a destrămat în anul 2005.
Melodia „Dragostea din Tei” a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media