VIDEO/ Un fost membru al trupei O-Zone a prezentat un remix al hitului „Dragostea din Tei”, la 19 ani de la lansarea versiunii originale

6 septembrie 2022, 21:10 Muzică 134
Poster din clipul „Dragostea din Tei”.  Sursa: captură video/Youtube

Solistul Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, a prezentat un remix al melodiei „Dragostea din Tei”, care a ajuns hit la începutul anilor 2000 și a făcut înconjurul lumii. Clipul cu noua versiune a creației O-Zone a fost publicat pe Youtube pe data de 2 septembrie, și până acum a adunat peste 18 mii de vizualizări.

„Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă până acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amânam până într-o zi când, am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea structura și originalitatea vocilor adaugând totuși o amprentă personală în materie de sound… Sunt sigur că fanilor noștri, fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul «dragostei din tei» să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!”, a povestit Radu Sîrbu pentru Radio Zu.Radu Sîrbu a făcut parte din trupa O-Zone, alături de Dan Bălan și Arsenie Todiraș, din 1998 care însă s-a destrămat în anul 2005.
Melodia „Dragostea din Tei” a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.
Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media