FOTO/ Atmosfera amicalului frățesc, în imagini. Ce mesaje unioniste au afișat suporterii

21 noiembrie 2022, 15:50 Sport 245
Galeria naționalei României.  Sursa: Replica Media
Naționala Moldovei a fost învinsă de reprezentativa României cu 5-0, într-un meci amical, ultimul din acest an. Suporterii Moldovei și României au cântat împreună și au susținut unirea cu vechiul hotar, iar ultrașii veniți de la București au afișat diferite mesaje unioniste.

Suporterii români și cei din Moldova au venit împreună la stadion pentru meciul amical dintre cele două țări, iar atmosfera a fost una extrem de prietenoasă.

Înaintea fluierului de start, imnurile naționale ale României și Moldovei au fost interpretate de Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul lui Ion Aldea-Teodorovici și al Doinei Aldea-Teodorovici.

Mai jos puteți vedea care a fost atmosfera din tribune și de pe teren într-o galerie foto realizată de colegul nostru, Cristian Straistă.


Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media