ULTIMA ORĂ/ Fostul șef adjunct al SPIA, reținut în urma unor percheziții efectuate de ofițerii SIS și ai Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI

5 octombrie 2021, 09:39 Justiție 320
Cătușe.  Sursa: imagine simbol

În această dimineață, procurorii, ofițerii Serviciului Informații și Securitate (SIS) și ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, au descins cu percheziții la domiciliul unor foști ofițeri din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a INI, dar și la domiciliul fostului șef adjunct al SPIA, Vadim Mînzărari.


Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a SPIA, Natalia Șeremet, a confirmat că în urma perchezițiilor a fost reținut fostul șef al subdiviziunii MAI.

Purtătoarea de cuvânt a SIS, Daniela Mînzatu, a declarat că în cadrul acțiunilor de urmărire penală sunt vizați mai mulți foști ofițeri ai MAI și a spus că va reveni cu detalii.

Nici Șeremet și nici Mînzatu nu au oferit mai multe detalii, însă au spus că vor reveni cu informații în scurt timp.

Potrivit Deschide.md, oamenii legii l-au reținut pe Vadim Mînzărari, fostul șef adjunct al SPIA, dar și pe mai mulți foști ofițeri DOS (Direcția Operațiuni Speciale).

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media