Parlamentul din Canada a votat o lege privind abolirea regimului de vize cu Ucraina: „Condamnăm atacul asupra Ucrainei”

30 martie 2022, 10:27 Externe 288
Parlamentul Canadei.  Sursa: Victoria News

Deputații au votat pentru raportul Comisiei Permanente a Parlamentului Canadei, ai cărei membri susținuseră anterior introducerea unui regim fără vize pentru ucraineni.

Documentul spune, parțial: „Îndemnă Guvernul Canadei să introducă un regim de călătorie fără vize din Ucraina în Canada, inclusiv prin emiterea rapidă a unui permis de călătorie electronic”.

De asemenea, deputații mai fac apel Guvernului pentru „sprijinirea ucrainenilor și a altor rezidenți ai țării afectați de conflict”.

Aceștia recomandă executivului să mărească numărul de personal astfel întârzierile în primirea refugiaților să nu apară.

„Condamnăm atacul asupra Ucrainei, comandat de președintele Vladimir Putin, cu o încălcare flagrantă a dreptului internațional”, se mai arată în raport.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media