Site-ul „oficial al președinției” din stânga Nistrului nu a fost spart, ci clonat, spune așa-zisul serviciu de presă al lui Krasnoselski

22 aprilie 2022, 08:17 Politică 278
Tiraspol.  Sursa: Replica Media

„Fiți vigilenți și nu aveți încredere în materialele postate pe site-urile clonate”, este îndemnul așa-zisului serviciu de presă al pretinsului președinte al regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, după ce pe portal a fost plasată o adresare „fraților din Ucraina”, care nu este tocmai specifică poziției din Tiraspol.

„Informăm publicul că pe internet a apărut un site web înregistrat la 20 aprilie anul curent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, vizual asemănător cu site-ul oficial al Președintelui Republicii Moldovenești Nistrene. Declarăm oficial că Administrația Președintelui PMR nu este implicată în realizarea acestei resurse și nu este responsabilă pentru conținutul informațiilor postate pe aceasta.

Precizăm că pe site-ul oficial: president.gospmr.org sunt publicate informații de încredere despre activitățile Președintelui Republicii Moldovenești Nistrene”, se arată în comunicatul plasat de așa-zisul serviciu de presă al lui Krasnoselski.

Amintim că, la 21 aprilie, pe portal a fost plasat o adresare „fraților din Ucraina”, care nu este tocmai specifică poziției din Tiraspol.

Textul începe cu o adresare călduroasă către președintelui Vladimir Zelenskiy și poporul ucrainean, în care se menționează că locuitorii „Transnistriei” sunt solidari cu Ucraina și că astăzi ei nu își pot imagina „viitorul nostru și viitorul copiilor noștri fără Moldova, precum și fără vecinii noștri europeni de încredere, în special Ucraina”.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media