FOTO/ Iarna aceasta, toate drumurile duc spre Bukovel (P)

1 noiembrie 2021, 15:18 Descoperă 584
Hotelul Podgorie.  Sursa: www.favorit-tur.md

Începând cu 20 decembrie 2021 și până pe 20 martie 2022 călătorim la munte în Bukovel, Ucraina. Prețul pachetelor turistice pornesc de la 135 euro de persoană, iar primele ture încep cu 20 decembrie. Oferta presupune 4 zile odihnă într-un hotel de 4 stele, recent renovat, situat la 900 de metri de cele mai cunoscute pârtii din munții Carpați.

În pachet sunt incluse următoarele servicii: transportul tur-retur, cazare 4 zile și 3 nopți cu mic dejun, asigurare medicală de ski, asigurare medicală covid și taxele de stațiune sunt incluse în acest preț.


Pentru toată perioada vacanței, intrarea la centrul Spa al hotelului este gratuită. Turiștii au acces de la 10:00 până la 22:00 în toate cele 3 tipuri saună și la piscinele pentru maturi și copiii.


Favorit-Tur oferă posibilitatea de a pleca în vacanță, în Bukovel 2 ori pe săptămână în fiecare zi de miercuri și de sâmbătă.

Pentru informații adiționale, accesați www.favorit-tur.md sau apelați la numărul (022) 90-90-90.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media