Facebook, WhatsApp și Instagram, după ce au fost raportate probleme de funcționare la nivel mondial: „Ne cerem scuze! Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede!”

4 octombrie 2021, 20:06 IT 382
Facebook.  Sursa: MARKETWATCH PHOTO ILLUSTRATION/ISTOCKPHOTO
Gigantul Facebook a venit cu un mesaj după ce Whatsapp, Facebook şi Instagram au devenit indisponibile luni seara. Facebook menționează că lucrează pentru remedia problemele, scrie Independent.

Un purtător de cuvânt al companiei Facebook și-a cerut scuze pentru problemă, dar nu a dat nicio explicație sau cât ar putea dura până să se remedieze problema.

„Suntem conștienți de faptul că unii oameni au probleme cu accesarea aplicațiilor și a produselor noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt Andy Stone pe Twitter. „Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient.”

Aceeași declarație a fost postată la scurt timp pe pagina oficială de Twitter de pe Facebook. Instagram a distribuit, de asemenea, o actualizare similară.

„Instagram și prietenii au un pic probleme. Lucrează greu acum și este posibil să aveți probleme cu utilizarea lor”, a scris pe pagina sa de comunicare. Și WhatsApp a actualizat de asemenea utilizatorii prin contul său oficial de Twitter.

„Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme în acest moment. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal și vom trimite o actualizare aici cât mai curând posibil ", a spus acesta. „Mulțumesc pentru răbdarea dvs!"

Cele mai populare aplicații de socializare din întreaga lume, Facebook, Instagram și WhatsApp, nu funcționează luni seară, 4 octombrie.

Conform Downdetector, toate aceste servicii primesc rapoarte din toată lumea că nu sunt funcționale, ceea ce sugerează că este vorba despre o problemă gravă.

Raportări de nefuncționare vin atât din America de Nord și de Sud, cât și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Facebook a picat în Republica Moldova, luni după amiază, în jurul orei 18.30.

Harta raportărilor arată că cele mai multe vin din Europa, dar asta poate fi și pentru că pe alte meridiane este fie dimineața devreme, fie seara târziu, iar numărul utilizatorilor activi este mai mic.

La scurt timp după ce a apărut primul raport privind faptul că Facebook a picat, hashtagul #facebookdown era în tendințe pe Twitter, utilizatorii din întreaga lume raportând probleme legate de nefuncționarea popularei rețele de socializare.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media