Evoluția prețurilor la carburanți în Republica Moldova, conform ANRE

6 aprilie 2023, 12:23 Economie 467
Carburanți, imagine simbol.  Sursa: Freepik

Prețurile la benzină și motorină au crescut ușor față de ziua precedentă, iar cele mai ieftine stații de alimentare se găsesc în Chișinău.

Joi, 6 aprilie 2023, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat datele actualizate privind prețurile plafon la carburanți în Republica Moldova. Potrivit acestora, prețul benzinei 95 a crescut cu 7 bani, ajungând la 25,1 lei per litru, iar prețul motorinei a crescut cu 2 bani, fiind acum de 20,77 lei per litru.

În ceea ce privește topul celor mai ieftine stații de alimentare din Chișinău pentru benzină 95, acestea sunt FOX PETROL (șos. Muncești 269/1, sector Botanica) și PrimOil (str. Grădina Botanică 2, sector Botanica), ambele cu un preț de 24,95 lei per litru.

Topul celor mai ieftine stații de alimentare pentru motorină în Chișinău este format din FOX PETROL (șos. Muncești 269/1, sector Botanica) și FOX PETROL (str. Burebista 118/1, sector Botanica), ambele cu un preț de 20,72 lei per litru.

În ceea ce privește topul celor mai ieftine stații de alimentare cu gaz natural din Chișinău, pe primul loc se situează FOX PETROL (șos. Muncești 269/1, sector Botanica) cu un preț de 15,49 lei per litru. Pe locurile doi și trei se află NOW OIL (str. Petricani 30, sector Rîșcani) și NOW OIL (mun. Chișinău, șos. Muncești, 801/1), ambele cu un preț de 15,5 lei per litru.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media