FALS! Valerii Kilimenko nu a suferit un atac de cord. IMU: „Pacientul a refuzat spitalizarea”

31 octombrie 2022, 11:17 Sănătate 291
Consilierul Partidului „Șor”, Valerii Klimenko.  Sursa: Replica Media

Consilierul municipal din partea partidului ȘOR, Valerii Kilimenko, nu a suferit vreun atac de cord, așa cum au anunțat ieri seară formațiunea politică. Potrivit Institutului de Medicină de Urgență, Kilimenko ar fi suferit o criză hipertensivă, iar medicii de la IMU au acționat de urgență și au normalizat starea de sănătate.

„Pacientul a suferit o criză hipertensivă. Medicii noștri specialiști au acționat de urgență și au normalizat starea de sănătate. După ameliorarea stării, pacientul a refuzat spitalizarea și a plecat, sub supravegherea medicului de familie ambulator”, a declarat pentru Replica Media purtătoarea de cuvânt a IMU, Dorina Arsene.

Menționăm că, ieri, 30 octombrie, după ce a fost reținut de la acțiunile de protest, partidul ȘOR a venit cu un comunicat în care a menționat că Valerii Kilimenko ar fi suferit un atac de cord.

Menționăm că, liderii protestului din duminica de 30 octombrie curent au fost reținuți cu puțin timp în urmă. Despre asta scrie într-un comunicat de presă al Partidului ȘOR.

Este vorba despre președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, vicepreședintele raionului Orhei, Victor Perțu, precum și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu și Valerii Klimenko. De asemenea, secretarul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, Iurie Kuznețov, a fost documentat de poliție.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media