UPDATE/ FOTO/VIDEO/ Copaci doborâți și scoși din rădăcini, străzi spălate de ape și acoperișuri luate de vânt. Consecințele ploii din această seară

9 august 2022, 20:21 Societate 657
Copac prăbușit.  Sursa: Primăria Chișinău

Ploaia torenţială din această seară a făcut ravagii pe tot teritoriul municipiului Chișinăului. Primăria anunță că toate serviciile monitorizează situația și se intervine prompt pe fiecare caz excepțional.

UPDATE 21.10. În sectorul Ciocana și Rîșcani sunt mulți copaci doborâți sau scoși din rădăcini, străzi spălate de ape, acoperișuri luate de vânt, cabluri doborâte la pământ.

La această oră toți responsabilii sunt în teren, asigură primarul general al Chișinăului, Ion Ceban.

Totodată, oamenii sunt rugați să nu iasă în stradă pentru a evita orice situație de risc.
„Ploaia abundentă pe tot teritoriul municipiului face ravagii. Rugăm cetățenii să evite deplasările în caz că nu au necesitate și maximă atenție pentru cei mici. Toate serviciile municipale monitorizează situația și se intervine prompt pe fiecare caz excepțional”, se arată în mesajul Primăriei.

Totodată, mai mulți copaci au fost prăbuşiţi la pământ de vântul puternic.


Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media