PAS Youth are o nouă echipă de conducere. Cine a fost ales noul președinte

23 ianuarie 2023, 13:03 Politică 134
PAS Youth.  Sursa: unpaspentru.md

Organizația de tineret PAS Youth are o nouă conducere. La 22 ianuarie au avut loc alegerile, în cadrul cărora au candidat două echipe, conduse de Dumitru Ivanov și Alina Dandara.

În rezultatul votului, președinte a fost ales Dumitru Ivanov, consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău. Vicepreședinți au devenit Maria Nicolaescu, Marcela Nistor și Ion Mihalachi.

Membrii Board-ului local din Chișinău au fost aleși:

  • Președinta PAS Youth Chișinău – Oxana Bordian
  • Vicepreședinți Chișinău – Selinia Cojocaru, Vlad Batog, Mihai Rusu
  • Vicepreședinte Elevi – Ioan Platon

La eveniment au fost prezenți și președinții de onoare ai organizației Adrian Baluțel și Victor Spînu, dar și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu și președintele OT Chișinău, Alex Trubca.

„Moldova are nevoie de tinerii ei, de implicarea lor, astfel încât să putem crea împreună condiții bune de educație, muncă și trai în țara noastră. PAS Youth va munci alături de Partidul Acțiune și Solidaritate pentru a construi un stat în care tinerii să se simtă susținuți, protejați și să vrea să rămână acasă”, se menționează în comunicatu PAS.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media