ULTIMA ORĂ/ Percheziții la mai multe posturi vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române: Angajați ai Poliției de Frontieră și ai Serviciului Vamal, suspectați de corupție

17 ianuarie 2023, 09:29 Justiție 210
SPIA.  Sursa: agora.md

Ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI în comun cu Procuratura Anticorupție (PA) cu suportul Direcției integritate și supraveghere a Serviciului Vamal în cadrul unei operațiuni internaționale inițiate cu Direcția Națională Anticorupție (DNA) și Direcția Generală Anticorupție (DGA) a MAI a României, astăzi, 17 ianuarie, au descins concomitent cu percheziții în mai multe posturi vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române.

Acțiunile de urmărire penală sunt desfășurate în cadrul unei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție în legătură cu tranzitarea unor puncte de frontieră.

Potrivit SPIA, investigațiile comune au fost efectuate pe parcursul a mai mult de un an de zile, fiind documentați angajați ai Serviciului Vamal și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Cu mai multe detalii, oamenii legii vor reveni ulterior.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media