METEO/ Vremea se încălzește ușor, cu cer parțial noros

30 iunie 2023, 07:20 Mediu 140
Vremea însorită aduce bucurie și energie.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturile de astăzi vor fi mai ridicate decât media pentru această perioadă a anului, cu un cer parțial acoperit de nori.

Astăzi, vineri, 30 iunie, ne așteptăm la o zi mai caldă decât în mod obișnuit. Temperatura maximă va ajunge la 27°C, cu 1°C mai mult decât media normală pentru această perioadă. Soarele va răsări la ora 05:31 și va apune la ora 20:44.

Noaptea, temperaturile vor scade până la minimul de 16°C - totuși, acesta este cu 11°C mai mare decât temperatura medie din această perioadă. Condițiile meteo indică un cer senin.

Cerul va fi acoperit în proporție de aproximativ 34%, iar precipitațiile vor avea o intensitate de doar 0.06 milimetri pe oră. Vântul va sufla dinspre vest-nord-vest cu o vitezã medie de aproximativ 5 metri pe secundã și rafale care pot atinge viteza de aproape 12 metri pe secundã.

Mâine ne putem aștepta la condiții similare, dar cu temperaturi ceva mai ridicate - maxima zilei urcând pânâ la aproximativ 30°C. Noaptea minima nu va coborî sub nivelul de confort termic al verii - adicã sub valoarea de aproximativ18°C. Cerul va fi complet acoperit și sunt prognozate precipitații slabe.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media