VIDEO/ S-a urcat la volan cu o concentrație de alcool de 1,41 mg/l în aerul expirat: Un bărbat ce conducea automobilul în stare de ebrietate, stopat de polițiștii din Ialoveni

30 ianuarie 2023, 14:25 Societate 233
șofer beat la volan.  Sursa: IGP

Polițiștii din Ialoveni au intervenit și au stopat o mașină, după ce au observat că aceasta se deplasa haotic pe o stradă din localitatea Costești. La volanul automobilului de marca „Volkswagen” s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, care vizibil se afla în stare de ebrietate.

Fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constatat o concentrație de alcool de 1,41 mg/l în aerul expirat.

Automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială. Pe caz a fost pornit un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

„Fiți responsabili, dacă ați consumat alcool Nu urcați la volan și Nu puneți viața voastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol”, îndeamnă IGP.

Prezumţia de nevinovăţie este un principiu fundamental, garantat de Constituţia Republicii Moldova, care prevede că „orice persoană acuzată de un delict este prezumată nevinovată până când vinovăţia sa va fi dovedită în mod legal, în cursul unui proces judiciar public, în cadrul căruia i s-au asigurat toate garanţiile necesare apărării sale”.(Constituţia Republicii Moldova, art.21)
Consumul excesiv de alcool daunează grav sănătății
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media