Platforma din R. Moldova care te ajută să-ți organizezi călătoriile. Alege ghidul potrivit pentru tine, cu care să descoperi țara, la pas

21 februarie 2022, 15:36 Descoperă 242
Catedrala Metropolitană.  Sursa: Replica Media

Republica Moldova, începând de astăzi, 21 februarie, va avea propria platformă pentru ghizi locali (Guides of Moldova), lansată în premieră de Ziua Mondială a Ghidului de Turism.

Platforma are drept scop crearea unei punți de comunicare directe între turiștii și ghizii de turism din Moldova, care va contribui la dezvoltarea turismului receptor și intern, va crește conștientizarea disponibilității serviciilor de ghidaj, va promova serviciile ghizilor și va duce la sporirea solicitărilor și vânzărilor serviciilor.

Aceasta va spori competitivitatea serviciilor de ghidaj și transparență a acestora.

Astfel, datorită acestei platforme, fiecare ghid de turism își poate crea profilul personal pe care publică informații personale, destinații preferate, articole și alte detalii prin care să convingă turiștii să îl urmeze într-un tur personalizat.

Platforma este creată sub egida Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Moldova cu susținerea Activității de susținere a Competitivității în Industria Uşoară şi cea a Turismului (USAID, EDGE).

Platforma va fi, de asemenea, conectată și promovată pe site-ul de țară moldova.travel și pe noua vitrină virtuală ce urmează a fi lansată curând.

La 7 octombrie, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) a lansat portalul turistic de țară Moldova.travel, un parteneriat public-privat de amploare pentru industria turismului. Site-ul devine o platformă de promovare a turismului din Moldova, accesibilă în limbile: română, engleză și rusă, cuprinde un vast număr de destinații și experiențe turistice din țara noastră, prezentate prin conținut modern, digital și actual.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media