Accident cu implicarea unui troleibuz, în capitală. Șoferul și-a recunoscut vina și au ales soluționarea pe cale amiabilă

17 mai 2022, 10:14 Societate 227
Accident rutier.  Sursa: Facebook/VasAna

Un accident rutier matinal s-a produs astăzi, 17 mai, pe bulevardul Dacia din capitală. Potrivit Poliției, „șoferii s-au împăcat și au ales soluționarea problemei pe cale amiabilă, iar ulterior au mers la compania de asigurări.”

„La data de 17 mai, ora 08:04, în dispeceratul SSTCR a municipiului Chișinău a parvenit informația 112, pe faptul că pe bulevardul Dacia, s-a produs accident rutier, ciocnire a mijloacelor de transport troleibuz și autoturism Toyota. Ulterior unul dintre șoferi și-a recunoscut vina, s-au împăcat pe cale amiabilă și conform legislației se duc la compania de asigurare”, a declarat pentru Replica Media, Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.


Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media