METEO/ SHS anunță vreme instabilă. În partea de nord sunt posibile ploi cu de descărcări electrice

17 iunie 2022, 07:15 Mediu 85
meteo, ploi abundente.  Sursa: Replica Media

Vremea se schimbă și devine ușor instabilă. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru a doua parte a zilei de vineri, 17 iunie, izolat în jumătatea de nord a țării, ploi de scurtă durata pe alocuri cu descărcări electrice. Vântul sudic va sufla moderat cu o intensitate de 18 km/sec. Temperaturile minime pe timpul nopții se vor situa între +11..+16ºC, iar maximele zilei între +25..+30ºC.

Astfel, la Briceni, Edineț și Ocnița se așteaptă ploi însoțite cu descărcări electrice. Maxima zilei va fi de +25ºC, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +11ºC.

La Bălți și la Rîșcani temperaturile vor oscila între +26ºC și +12ºC noaptea. La fel, sunt posibile precipitații.

La Ungheni și la Orhei ziua se vor înregistra +26ºC... +27 ºC și +13ºC pe parcursul nopții.

Ploi se prevăd și la Chișinău. În capitală valorile termice vor oscila între +28ºC ziua și +14ºC noaptea.

La Leova, Comrat și Ștefan Vodă vremea se așteaptă să fie caldă, fără precipitații. Termometrele vor indica +28ºC... +29ºC ziua, iar noaptea temperaturile vor coborî până la +15ºC.

La Cahul și Ceadîr-Lunga se așteaptă maxime de +30ºC și de +16ºC noaptea.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media