VIDEO/ „Nu mă interesează jocurile politice”. Morgenshtern tocmai a anunțat că nu va evolua pe scena din PMAN

18 iunie 2022, 18:12 Muzică 480
Morgenshtern.  Sursa: captură video

Morgenshtern nu vine la Chișinău. A spus-o chiar el, într-o adresare video publicată pe contul său de Instagram. Rapperul rus a motivat decizia de a nu evolua pe scena din Piața Marii Adunări Naționale pe 19 iunie prin faptul că nu vrea să participe la jocuri politice.

„Moldova, eu pe data de 19 nu voi fi, pentru că nu mă interesează jocurile politice. Neapărat am să ajung la voi când va fi un concert normal, bun și adevărat”, a transmis Morgenshtern.

Acesta s-a adresat fanilor săi, cărora le-a recomandat să nu se ducă nici ei la concertul la care, după refuzul său, au fost invitați alți patru cântăreți rusi: Filip Kirkorov, DAVA, Ivan Dmitrienko și Egor Kreed.

Amintim că directorul de concerte al artistului rus, Vladimir Șavgulidze, a declarat anterior că apariția pe scena din Chișinău a artistului este „sub semnul întrebării”, pentru că situația „a capătat un context ciudat”, cel mai probabil, după ce jurnalistul Andrei Bolocan a publicat o adresare pe canalul său de YouTube către rapper-ul rus Alisher Morgenshtern.

Bolocan i-a povestit despre organizatorii concertului, mai exact despre Veaceslav Valico, și l-a îndemnat să renunțe la acest concert.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media