FOTO/ Accident teribil la Drochia. Un șofer beat a avariat 4 mașini și a băgat în spital 9 pietoni

5 august 2022, 14:15 Societate 150
Accident la Drochia.  Sursa: IGP

Un șofer de 27 de ani din raionul Drochia, în stare de ebrietate, a provocat carambol pe o stradă din satul Sofia și a rănit nouă persoane care se distrau în fața unui local. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs în noaptea de vineri, apelul la 112 fiind efectuat de o locuitoare a satului în jurul orei 01:00.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că șoferul vinovat de accident s-ar face un tânăr de 27 de ani locuitor al raionului Drochia.

Acesta, în timp ce se deplasa cu un automobil de marca Renault prin localitatea Sofia, a accidentat un vehicul de marca Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului în fața unui local.

În urma impactului, mașina Opel a fost proiectată într-un alt automobil de model Skoda, care, la fel, era parcat regulamentar, și care a fost împinsă peste alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

Nouă pietoni, care se aflau în apropiere de mașinile accidentate au fost răniți. Victimele, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spitalul raional Drochia.

Conducătorul automobilului Renault, a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.


Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media