VIDEO/ Amânată din cauza pandemiei COVID-19, lansarea noului film din seria James Bond, „No Time To Die”, va avea loc pe 28 septembrie

21 august 2021, 14:44 Film 1042
Filmul seriei 007, No Time To Die.  Sursa: screenrant.com

Premiera mondială a următorului film din seria James Bond, „No Time To Die”, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra, conform contului oficial de Twitter al filmului, scrie 007. Inside the world of James Bond.

„Producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli și regizorul Cary Joji Fukunaga se vor alătura lui Daniel Craig pe covorul roșu pentru a sărbători a cincea și ultima sa apariție ca James Bond. După premiera mondială, No Time To Die va fi lansat în Marea Britanie și Irlanda din 30 septembrie 2021 prin Universal Pictures International și în SUA pe 8 octombrie prin MGM prin intermediul bannerului lor United Artists Releasing”, se arată în anunțul privind premiera filmului.

„No Time To Die” îi mai are în distribuţie pe Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch, Ana De Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz, cu un scenariu co-scris de Phoebe Waller-Bridge, creatoarea filmului „Fleabag”.În „No Time To Die” îl regăsim pe Bond după ce a părăsit serviciul activ şi se bucură de o viaţă liniştită în Jamaica, când apare vechiul său prieten Felix Leiter, interpretat de Jeffrey Wright, de la CIA, care îi cere ajutorul.

Melodia a filmului, intitulată tot „No Time To Die”, este interpretată de tânăra cântăreaţă americană Billie Eilish.

Cel de-al 25-lea film al seriei „007”, „No Time To Die”, care a avut iniţial lansarea amânată din aprilie în noiembrie 2020, va avea premiera pe 28 septembrie, lansarea fiind amânată din cauza pandemiei COVID-19.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media