Directorul AIPA, Vadim Curmei, și-a anunțat demisia: „În agricultură, toamna este anotimpul când poți face o totalizare”

1 septembrie 2021, 18:27 Agricultură 96
Vadim Curmei.  Sursa: tribuna.md

Directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), Vadim Curmei, și-a anunțat demisia. Anunțul a fost făcut miercuri, 1 septembrie, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

„Dragi colegi de echipă!
Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori, care i-a inspirat chiar și pe marii scriitori. Pentru lucrătorii din agricultură, tot toamna este anotimpul când poți face o totalizare. Cu mici detalii intervin și eu...Astăzi, a fost ultima mea zi de lucru în calitate de Director al AIPA”, sunțin Curmei.

Totodată, Vadim Curmei a precizat că în scurt timp, urmează să fie numit într-o funcție de mare responsabilitate, care presupune mai multe tangențe cu activitatea desfășurată până în prezent.

„A venit momentul să fac un nou pas în carieră și, chiar dacă mă retrag din echipa, vă anunț că oricum vom continua să facem un lucru comun. În scurt timp, urmează să fiu numit într-o funcție de mare responsabilitate, care presupune mai multe tangențe cu activitatea desfășurată până în prezent. Acest lucru mă bucură enorm, or anii dedicați domeniului dat au devenit o parte importantă a vieții mele.

Vreau să mulțumesc echipei AIPA pentru dedicația de care ați dat dovadă în toți acești ani cât am lucrat împreună. Fără implicarea și dăruirea comuncă nu am fi reușit să obținem rezultatele frumoase cu care ne mândrim acum. Rămâneți la fel de devotați muncii pe care o depuneți, pentru că numai așa veți reuși și în continuare să faceți lucruri bune pentru agricultori, pentru țară”, a conchis Curmei.

Vadim Curmei a fost numit în funcție la 8 mai 2019 prin Ordinul Ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media