UPDATE/ Un copil de doi ani a decedat după ce peste căruciorul în care se afla a căzut o creangă, în parcul Alunelul

14 mai 2022, 14:28 Societate 1042
O creangă a căzut în parcul Alunelul.  Sursa: Леонид РЯБКОВ/kp.md

UPDATE: Copilul de doi anișori peste care a căzut o secțiune de copac în parcul Alunelul s-a stins din viață. Micuțul a decedat la spital. Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

Știre inițială

O creangă dintr-un copac a căzut peste un cărucior în urma căreia a avut de suferit un copil de aproape doi ani. Incidentul s-a produs în parcul Alunelul din capitală.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Copilul a fost imediat transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.

Primăria Chișinău va deschide o anchetă internă după ce o creangă imensă s-a prăbușit peste un copil în Parcul Alunelul. Potrivit municipalității, pentru acest parc, Întreprinderea Municipală Spații Verzi a a solicitat de la Agenția de Mediu, curățarea și defrișarea a 170 de arbori, Agenția însă a dat acceptul doar pentru curățarea și defrișarea a 70 de copaci. „În urma cazului tragic de astăzi, când un copac s-a rupt și a căzut traumând un copil, Primăria Chișinău este alături de familia și se implică pentru a ajuta”, se arată în comunicat.

„Primăria Chișinău va deschide o anchetă internă pe acest caz”, se arată în notă.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media