Air Moldova modifică orarul zborurilor și reduce frecvența unor curse din cauza dificultăților operaționale ale companiei

20 iulie 2022, 13:49 Auto 5543
Air Moldova.  Sursa: Air Moldova

Compania aeriană Air Moldova anunță astăzi, 20 iulie, că modifică orarul zborurilor și să reducem frecvența unor curse pentru o perioadă scurtă de timp, precum și faptul că o parte din cursele planificate pentru a doua jumătate a lunii iulie, vor suferi modificări de orar.

„Situația dificilă cu care ne confruntăm în prezent în sectorul aviației civile, ne aduce în fața unor decizii neplăcute. În acest sezon, orarul zborurilor suferă modificări neplanificate, inclusiv în defavoarea companiei Aeriene și a pasagerilor noștri.

Din cauza dificultăților operaționale cu care ne confruntăm în urma pandemiei COVID-19, din cauza situației tensionate din regiune, reținerea aeronavelor la deservirea tehnică planificată, supraaglomerarea aeroportuară și insuficiența de personal calificat, suntem nevoiți să modificăm orarul zborurilor și să reducem frecvența unor curse pentru o perioadă scurtă de timp”, se arată în comunicatul companiei.

Compania precizează că în cazul anulărilor, schimbărilor de orar, cetățenii să-și verifice adresa de email și numărul de telefon introdus la procurarea biletului.

„Dacă ați primit o notificare despre schimb/anulare de cursă vă rugăm să urmați instrucțiunile și să ne răspundeți la adresele menționate, cu opțiunea solicitată:

  • Rambursarea totală a costului biletului (la locul procurării acestuia)
  • Schimbul gratuit de dată
  • Oferirea unui voucher în valoare biletului procurat”, se mai arată în comunicat.

Call Centrul companiei 022 830 830.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media