ULTIMA ORĂ/ Ursula von der Leyen anunță o vizită la Chișinău. „Lucrăm la un sprijin suplimentar pentru a ajuta Moldova cu nevoile imediate de gaz și electricitate”

6 noiembrie 2022, 17:34 UE 315
Președinta CE, Ursula von der Leyen, în fața Parlamentului European. 14 septembrie 2022.  Sursa: Ursula von der Leyen/Twitter

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunță că va efectua o vizită în Republica Moldova la mijlocul săptămânii viitoare. Într-o postare pe contul său de Twitter, Von der Leyen a declarat că se lucrează la un sprijin suplimentar pentru Republica Moldova pentru atenuarea crizei energetice.

Șefa Comisiei Europene a anunțat duminică seara, 6 noiembrie, că a avut „o conversație bună” cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a discutat despre situația energetică „îngrozitoare” din țară.

Lucrăm la un sprijin suplimentar pentru a ajuta Moldova cu nevoile imediate de gaz și electricitate. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim cu Maia Sandu când voi vizita Moldova la mijlocul săptămânii”, a scris șefa CE.

Von der Leyen nu a precizat data la care își planifică vizita în Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media