ULTIMA ORĂ/ Ursula von der Leyen anunță o vizită la Chișinău. „Lucrăm la un sprijin suplimentar pentru a ajuta Moldova cu nevoile imediate de gaz și electricitate”

6 noiembrie 2022, 17:34 UE 417
Președinta CE, Ursula von der Leyen, în fața Parlamentului European. 14 septembrie 2022.  Sursa: Ursula von der Leyen/Twitter

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunță că va efectua o vizită în Republica Moldova la mijlocul săptămânii viitoare. Într-o postare pe contul său de Twitter, Von der Leyen a declarat că se lucrează la un sprijin suplimentar pentru Republica Moldova pentru atenuarea crizei energetice.

Șefa Comisiei Europene a anunțat duminică seara, 6 noiembrie, că a avut „o conversație bună” cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a discutat despre situația energetică „îngrozitoare” din țară.

Lucrăm la un sprijin suplimentar pentru a ajuta Moldova cu nevoile imediate de gaz și electricitate. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim cu Maia Sandu când voi vizita Moldova la mijlocul săptămânii”, a scris șefa CE.

Von der Leyen nu a precizat data la care își planifică vizita în Republica Moldova.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media