Statistica vaccinării în Parlament. Socialistul Vasile Bolea, unicul deputat care nu vrea să poarte masca: „Sunt vaccinat!”

30 septembrie 2021, 11:40 Politică 313
Vasile Bolea fără mască.  Sursa: captura video

Alți 9 deputați s-au vaccinat în ultima săptămână, iar numărul aleșilor poporului imunizați a ajuns la 81. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului. Igor Grosu a prezentat și următoarele cifre: 58 din 63 de deputați de la PAS, 20 din 32 de la BCS și 3 din 6 de la Șor.

Înainte de a face anunțul, Președintele Parlamentului i-a cerut lui Vasile Bolea, aflat în primul rând al sălii de ședințe să-și pună masca.

„Stimate coleg, haideți vă rog să purtăm, și nu doar dumneavoastră, să purtăm masca de protecție. V-ați vaccinat, da? Dar asta nu vă scutește de necesitatea de a purta masca de protecție, stimate coleg, din respect față de colegii dvs. din spate pe care îi aveți”, a menționat șeful legislativului.

În timp ce deputații socialiști Eduard Smirnov și Feodor Gagauz și-au pus repede masca, Vasile Bolea a ignorat apelul președintelui Parlamentului și a continuat să rămână fără mască.

„Am să fac lucrul acesta de fiecare dată în speranța că dvs, că noi toți vom deveni acele exemple pentru cetățenii noștri în special cei care sunt vocali să facă primii pasul ista și să se vaccineze din respect pentru medici care acum trec printr-o situație iarăși complicată ca și în valul precedemt. Din respect față de ei, din grija pe care o aveți, sper, față de cei din preajmă vă rog frumo să ne vaccinăm. Excepțiile sunt excepții și nu pot deveni reguli”, a declarat Grosu.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media