Patru persoane, dintre care doi copii minori, transportați la spital în urma unui accident de la Sîngerei

10 septembrie 2021, 19:42 Societate 81
Accident la Sîngerei.  Sursa: IP Sîngerei

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:20, în raionul Sîngerei, în urma căruia patru persoane, dintre care doi minori au ajuns la spital.

„La Inspectoratul de Poliție a fost înregistrată înștiințarea telefonică de la un bărbat, care a comunicat că pe traseul M-5 între satele Coșcodeni și Flămînzeni, raionul Sîngerei, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două unități de transport”, se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Potrivit Poliției, în cadrul cercetării cazului, preliminar, s-a stabilit că, un bărbat, de 66 ani, locuitor al raionului Sîngerei, deplasându-se din direcția satului Coșcodeni, cu automobilul de marca Ford Fiesta nu ar fi cedat trecerea automobilului de marca Dacia Sandero, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, care se deplasa pe traseul M-5 regulamentar din direcția municipiului Bălți spre municipiul Chișinău.


În urma accidentului rutier, doi pasageri de 42 și 60 de ani, dar și pasagerii minori, în vârstă de 13 și 4 ani, din automobilul Dacia, au fost preluați de echipajul de salvare pentru acordarea primului ajutor medical.

Poliția precizează că dintre pasagerii examinați medical doar o persoană este traumatizată.

La testarea alcoolscopică a ambilor șoferi, a rezultat o concentrație 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media