Unități militare din Osetia de Sud și Abhazia, transferate în Ucraina pentru a lupta de partea Federației Ruse

30 martie 2022, 08:21 Ucraina 564
Abahzia și Osetia de Sud.  Sursa: www.realitatea.net

Ministerul Apărării al Ucrainei anunță că unități militare din Osetia de Sud și Abhazia au fost transferate pe teritoriul Ucrainei pentru a fi recrutați în armata rusă. Totodată, Armata ucraineană spune că în ultimele 24 de ore, forțele ucrainene au respins patru atacuri ale invadatorilor ruși în zonele Donețk și Lugansk, potrivit informației operative de la ora 6:00 cu privire la invazia Rusiei în Ucraina.

„Unitățile din bazele militare a 4-a (districtul Tskhinvali, Osetia de Sud) și a 7-a (Abhazia), care fac parte din Districtul Militar de Sud, au fost transferate din teritoriile ocupate ale Georgiei pe teritoriul Ucrainei pentru a fi recrutate de partea Federației Ruse. Din baza a 4-a militară, trei BTG-uri cu un număr total de până la 1.200 de militari ruși și oseți au fost formate și trimise în Ucraina. Astfel, au fost constituite două unități ale Bazei a VII-a Militară, adică aproximativ 800 de persoane”, anunță Ministerul Apărării.

Totodată, în regiunile Zaporojie și Herson, aflate sub control rusesc, forțele ruse continuă să lupte împotriva civililor, iar în comuna Velîka Bilozerka, aceștia au plasat echipamente militare între clădirile rezidențiale.

În orașul Melitopol, armata rusă de la periferia orașului au echipat punctele de control și au întărit regimul de ocolire.

Potrivit informațiilor deținute de forțele ucrainene, pe teritoriul ocupat temporar al regiunii Lugansk, forțele ruse planifică să mai organizeze un val de mobilizare de la 1 aprilie 2022 și este posibil ca astfel de eforturi să fie efectuate și în teritoriile recent ocupate ale regiunii.

Ministerul ucrainean al Apărării deține informații că militarii ruși din Regimentului 26 Panzer din Divizia 47 Panzer, care au semnat contracte după participarea lor la războiul cu Ucraina, au început să depună rapoarte prin care solicită rezilierea contractului și trimiterea lor într-o locație permanentă pentru servicii suplimentare.

În ultimele 24 de ore, soldații ucraineni au distrus 7 tancuri, 7 unități blindate, 2 unități de vehicule și un tun antitanc.

REPLICA MEDIA transmite în regim de LIVE TEXT toate evenimentele din Ucraina. Toate știrile despre atacul neprovocat și inuman al Rusiei în Ucraina sunt aici pentru fiecare zi: 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie, 15 martie, 16 martie, 17 martie, 18 martie, 19 martie, 20 martie, 21 martie, 22 martie, 23 martie, 24 martie, 25 martie, 26 martie, 27 martie, 28 martie și 29 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegramși vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media