METEO/ Ploaie abundentă astăzi în Moldova

15 aprilie 2023, 07:30 Mediu 1080
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteorologice nefavorabile, cu precipitații puternice și cer complet acoperit de nori

Astăzi, sâmbătă, 15 aprilie, primăvara aduce vreme nefavorabilă în regiunea noastră. Cerul va fi complet acoperit de nori (100%), iar ploile vor cădea cu o intensitate de 1.75 milimetri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va ajunge la 15°C, cu 0°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, mercurul termometrelor va coborî până la 6°C - cu 10°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Condițiile meteo se anunța a fi ceața ușoară noaptea și înnorat ziua.

Soarele va rămâne ascuns dupa nori pe tot parcursul zilei și apune la ora 19:50. Vântul va sufla dinspre sud-est (SE), cu o vitezã de 4.52 metri pe secundã și rafale care pot ajunge pânã la 9.24 metri pe secundã.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată, cu temperaturi maxime în jur de 17°C și minime de 7°C. Precipitațiile vor continua, însă cu o intensitate mai scăzută.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media