METEO/ Vremea rămâne rece și ploioasă astăzi

9 aprilie 2023, 07:19 Mediu 136
Ploaie, meteo, vreme ploioasă.  Sursa: Replica Media

Temperaturile scăzute și precipitațiile continuă să afecteze regiunea în această duminică, 9 aprilie.

Astăzi, cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât media pentru această perioadă a anului. Maxima zilei va ajunge la 13°C, cu 1°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă, iar minima nopții se va situa la 4°C, cu 8°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Condițiile meteo vor fi în mare parte clare atât pe parcursul zilei cât și al nopții. Precipitațiile vor avea o intensitate de 0.16 milimetri pe oră și vor cădea sub formă de ploaie. Soarele va răsari la ora 06:29 și apune la ora 19:42.

Vântul va sufla dinspre vest-nord-vest (WNW) cu o viteză medie de 2.72 metri pe secundă și rafale care pot ajunge pânã la 6.61 metri pe secundã.

Pentru ziua de mâine, luni, se așteaptã ca temperaturile sã creascã ușor, maxima ajungând la 15°C, iar minima la 3°C. Cerul va fi în continuare acoperit și vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie. Vântul va sufla dinspre sud-sud-vest (SSW) cu rafale de pânã la 5.89 metri pe secundã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media