Victor Ciobanu s-a calificat în finala Campionatului Mondial de lupte de la Oslo

8 octombrie 2021, 18:56 Sport 197
Victor Ciobanu .  Sursa: olympic.md

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu (60 kg) s-a calificat pentru a doua oară în finala Campionatului Mondial de lupte de la Oslo, informează Sport1.md.

Potrivit sursei citate, în semifinalele Campionatului Mondial la avut adversar pe armeanul Gevorg Gharibyan, după ce a trecut victorios de ucraineanul Zhora Abovian și rusul Stepan Maryanyan.

Miercuri seara, luptătoarea de doar 20 de ani, Irina Rîngaci a cucerit trofeul suprem la Campionatul Mondial de lupte libere.

„Sezon de excepţie pentru luptătoarea Irina Rîngaci, care, în urma unei finale dramatice 8-6 contra sportivei din Japonia, Miwa Morikawa, obţine medalia de AUR la Campionatul Mondial printre seniori de la Oslo, Norvegia! Este a patra distincţie pentru Irina Rîngaci, după ce a dominat la Europenele (tineret şi seniori) şi Mondialele (tineret) din acest an. Bravo! Felicitări antrenorilor Andrei Chiperi, Petru Chiperi şi Anatol Guidea!”, a scris jurnalistul sportiv Eduard Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Tot la Campionatul de la Oslo, sportiva moldoveancă Iulia Leorda a luat mealia de argint, în urma unei finale dramatice contra sportivei din Japonia, Akari Fujinami, a anunțat jurnalistul.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media