VIDEO/ După „The Father”, Anthony Hopkins se alătură lungmetrajului „The Son”, o nouă producție a regizorului francez, Florian Zeller

13 octombrie 2021, 12:10 Film 53
Anthony Hopkins.  Sursa: www.theguardian.com

Actorul britanic, Anthony Hopkins, şi regizorul francez, Florian Zeller, realizatorul filmului „The Father” (2020), care i-a adus lui Hopkins în palmares cel de-al doilea Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, devenind astfel, la vârsta de 83 de ani, cel mai în vârstă actor care a câștigat prestigiosul premiu, s-au reunit pentru o nouă colaborare la lungmetrajul „The Son” scrie The Hollywood Reporter.

Distribuţia noului film este completată de Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby şi Zen McGrath.

„După călătoria noastră pentru „The Father”, nu aș mai putea face un alt film fără Anthony”, a declarat Zeller.

„El a fost primul care a citit scenariul „The Son”, deoarece unul dintre personajele din film a fost scris special pentru el. Să-l avem alături pentru a spune această nouă poveste a fost o onoare, o bucurie profundă și foarte emoționant”, a adăugat regizorul francez.

La fel ca „The Father”, „The Son” este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Subiectul noului film abordează depresia în adolescenţă, iar protagoniştii sunt Peter (Jackman), fosta lui soţie Kate (Dern) şi fiul lor Nicholas (McGrath).

Detaliile despre rolul lui Hopkins nu au fost dezvăluite. „The Son” a fost filmat la New York, Franța și Londra.

Filmul „The Father” a fost debutul în regie pentru Florian Zeller, producție pentru care Anthony Hopkins a câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun actor”, iar Zeller și Hampton au fost premiați cu Oscar pentru „cel mai bun scenariu adaptat”. Filmul a obținut patru nominalizări suplimentare la Oscar, inclusiv pentru cea mai bună imagine.

„The Son” nu urmărește aceleași personaje ca primul film „The Father”.

Anthony Hopkins mai deține un Oscar pentru cel mai bun actor, pentru memorabila sa interpretare a personajului Dr. Lecter din filmul „Tăcerea mieilor„ („The Silence of the Lambs” - 1991).

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media