DOC/ Restricții de circulație pe bulevardul Dacia din Chișinău, în ziua meciului între Sheriff Tiraspol și Manchester United

12 septembrie 2022, 17:06 Societate 269
Mașină a Poliției, pe bulevardul Ștefan cel Mare.  Sursa: IGP

Circulația rutieră în zona stadionului Zimbru din capitală va fi restricționată în ziua de joi când se va disputa meciul dintre echipa moldovenească Sheriff Tiraspol și echipa engleză Manchester United. Potrivit unei dispoziții emise de viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, traficul de pe bulevardul Dacia, pe tronsonul cuprins între străzile Burebista și Cuza-Vodă, va fi sistat parțial, iar itinerariul troleibuzului nr. 22 va fi scurtat până la bulevardul Traian.

Măsurile de restricție vor fi implementate între orele 16:00-20:30, pe data de 15 septembrie.

La solicitarea organizatorului întrunirii, care este Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), Inspectoratul General de Poliție și Inspectoratul General de Carabinieri vor acorda ajutorul necesar pentru asigurarea ordinii publice și va organiza circulația transportului, inclusiv cel public pe tronsonul menționat de pe bulevardul Dacia tur-retur, prin delimitarea benzilor cu mijloace tehnice de dirijare.

FMF va coordona desfășurarea meciului cu Pretura Botanica și Inspectoratul Național de Poliție, Inspectoratul General de Carabinieri dar și cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

La fel, va instala garduri de protecție pe tronsonul menționat.


Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, se va duela pe 15 septmebrie cu una dintre cele mai celebre echipe din lume, Manchester United, în grupele Europa League. Pentru Manchester United joacă și Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai titrați jucători din istoria fotbalului.

Până acum Sheriff a disputat 53 de meciui în Cupa UEFA / Liga Europei. Sheriff a obținut 10 de victorii și 24 remize, iar în 19 de partide a fost învins. Golaveraj 34-51.

Sheriff a jucat de 4 ori în grupele Ligii Europei, în edițiile 2009/10, 2010/11, 2013/14 și 2017/18, iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzație în Liga Campionilor.

În cele 4 participări în faza grupelor Europa League, Sheriff a învins formații cunoscute ca Twente Olanda, Dinamo Kiev (Ucraina) sau Lokomotiv Moscova (Rusia).

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media