FOTO/ Este oficial - Cristiano Ronaldo ajunge diseară la Chișinău. Când și cu ce aterizează vedetele Manchester United în Republica Moldova

14 septembrie 2022, 14:23 Sport 2666
Cristiano Ronaldo .  Sursa: Manchester United via Facebook

Unul dintre cei mai buni, cunoscuți și apreciați fotbaliști din toate timpurile, Cristiano Ronaldo ajunge diseară la Chișinău. Câteva minute în urmă, Manchester United, echipa la care este legitimat starul portughez, a prezentat lotul cu care vine în Republica Moldova pentru a juca în compania celor de la Sheriff Tiraspol.

Iată jucătorii convocați pentru deplasarea de la Chișinău:

Portari: De Gea, Heaton, Vitek

Fundași: Lindelof, Maguire, Martinez, Malacia, Varane, Dalot, Shaw

Mijlocași: Fernandes, Eriksen, Fred, Casemiro, McTominay, Iqbal

Atacanți: Ronaldo, Antony, Sancho, Elanga, Garnacho, McNeill.

În această săptămână însă, super-starul portughez a postat poze de la antrenamentele echipei prin care dă de înțeles că nu doar va veni la Chișinău, dar că va juca în meciul din grupele Europa League.

„Încep săptămâna cu o presimțire foarte bună”, a comentat scurt o poză de la antrenamente Cristiano Ronaldo care deține cea mai populară pagină de Instagram din lume cu peste 476 de milioane de urmăritori.

În această dimineață. Manchester United a desfășurat un antrenament înainte de plecarea spre Chișinău. La sesiune a participat și Cristiano Ronaldo, semn că va fi în lotul care va face deplasarea în Republica Moldova, titrează publicația locală Manchester Evening News.

Cert este că super-clubul britanic ajunge în această seară la Chișinău cu un avion privat și nu va desfășura tradiționalul antrenament de dinaintea partidei ce se va desfășura joi pe Arena Zimbru.

Potrivit canalului specializat de aviație Runway09.aviation, vedetele de la Manchester United vor veni la bordul acestui „Boeing 767-300 înregistrat ZS-NEX în configurație VIP de maxim 96 de locuri”. Cursa este programată să pornească din Manchester la ora 16:35 și va ateriza la Chișinău în jurul orei 18:16.


Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media