VIDEO/ Miza minimă de participare la joc constituia 1.000 de lei: Activitatea unui cazinou clandestin, demascată de polițiști

29 septembrie 2022, 15:11 Justiție 145
cazino ce activa ilegal.  Sursa: politia.md

Activitatea unui cazinou clandestin, din sectorul Buiucani al capitalei, a fost demascat de oamenii legii. Potrivit Poliției, activitatea ilegală era coordonată de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, anterior judecat pentru comiterea diferitor infracțiuni.

Potrivit IGP, activitatea ilegală a cazinoului a fost documentată pe parcursul a două luni, timp în care grupul de urmărire penală și de investigație au acumulat material probatoriu pe caz.

Pentru a participa la joc, persoanele trebuiau să aibă la ei suma de 5.000 lei și era obligatoriu să fie recomandați de alte persoane de încredere din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia 1.000 de lei.

Forțele de ordine au dispus efectuarea percheziție autorizată, unde în urma intervenției polițiștilor în incinta sălii de joc, au fost depistate nouă persoane, dintre care 7 participanți, o angajată și organizatorul.

În cadrul percheziției au fost depistate și ridicate telefoane mobile, bani în valută națională cât și străină, înscrisuri de ciornă ce țin de activitatea ilegală desfășurată, fișe în echivalentul la 500.000 de lei.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru încălcarea legislației privind organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc care constituie monopol de stat.

Cazul este documentat în continuare de către organele de drept în stabilirea tuturor circumstanțelor.Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media