Biroul Consular al României la Ungheni, funcțional din 15 februarie. Jurământul de credință față de România, depus în premieră

16 februarie 2022, 08:52 Societate 801
Biroul Consular Ungheni.  Sursa: Facebook/Consulatului General al României la Bălți

Prima ceremonie de depunere a Jurământului de credință față de România la sediul Biroului Consular Ungheni, parte a Consulatului General al României la Bălți, a avut loc ieri, 15 februarie, în prezența consulului general, Petrișor Dumitrescu.

După înmânarea certificatelor de cetățenie, consulul general a adresat felicitări noilor cetățeni români și a accentuat drepturile și obligațiile ce îi revin fiecăruia, ca cetățeni ai României.

Din 15 februarie, capacitatea de prelucrare a solicitărilor de depunere a Jurământului de credință față de România a fost extinsă, prin implicarea Biroului Consular la Ungheni. Astfel, o parte din cererile depuse la Consulatul General al României la Bălți sunt transferate, în ordinea cronologică a depunerii, către Biroul Consular la Ungheni, persoanele interesate fiind notificate prin e-mail despre această modificare.

După validarea cererilor de către angajații Biroului Consular, solicitanții vor primi o nouă notificare și se pot programa individual, pe platforma www.econsulat.ro. Portalul pentru programare va fi operaționalizat în fiecare zi de vineri, începând cu ora 15:30, iar, ulterior, fiecare va putea alege data și ora la care să vă prezentați, în funcție de programul personal, la Biroul Consular cu sediul la adresa din municipiul Ungheni, str. Mihai Eminescu nr. 35, raionul Ungheni.


Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media