Serviciul Vamal simplifică procedura de import a ajutoarelor umanitare destinate pentru gestionarea fluxului migrațional

1 martie 2022, 12:47 Societate 76
Moldexpo.  Sursa: Facebook

Serviciul Vamal simplifică procedura de import a ajutoarelor umanitare și nu solicită avizele Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor și Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Astfel, pe perioada stării de urgență, Serviciul Vamal permite vămuirea la posturile vamale de frontieră a loturilor de ajutoare umanitare constituite din produse alimentare, medicamente și bunuri de primă necesitate, destinate pentru gestionarea fluxului migrațional.

Vămuirea loturilor de ajutoare umanitare menționate supra se efectuează în mod prioritar în baza avizului de calificare drept ajutor umanitar destinat pentru gestionarea fluxului migrațional, eliberat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Pentru informații privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri, ofițerii de informare ai Serviciului Vamal vă stau la dispoziție, 24/24 la numărul de telefon: +373 22 788 888 (Centrul Unic de Apel).

Diana
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media