Nunțile, botezurile și alte evenimente private, interzise

20 ianuarie 2022, 15:30 Societate 214
COVID-19, Imagine Simbol.  Sursa: Replica Media

Comisia naţională extraordinară de sănătate publică (CNESP) înăsprește măsurile de protecție a populației din cauza escaladării la nivel național a intensității procesului epidemic. Astfel, printr-o decizie aprobată de CNESP se interzice organizarea evenimentelor private precum nunțile, botezurile, mesele de pomenire și alte întruniri festive, începând cu data de 22 ianuarie.

„Evenimentele private de orice fel vor fi sistate”, a declarat Ala Nemerenco în cadrul unui briefing de presă.

În același timp, centrele de sport/fitness vor fi obligate să-și organizeze activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin 7 metri pătrați pentru fiecare client. Antrenamentele în grup se sistează, cu excepția antrenamentelor sportivilor de performanță.

De menționat că aceeași Comisie a decis trecerea în regim de lucru online a instituțiilor de învățământ general.

Măsurile vin după ce miercuri, 19 ianuarie, s-a înregistrat cel mai mare număr zilnic de cazuri de COVID-19 noi de la începutul pandemiei - 3.255 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Bilanțul pandemie în țara noastră a ajuns la 396 678 de cazuri de infectare și 10 470 de decese.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media