Șeful Moldovagaz: Datoria consumatorilor la gazele naturale pentru primul trimestru al acestui an este de circa 112 milioane de lei

13 iunie 2022, 12:23 Economie 197
Aragaz.  Sursa: Replica Media

Președintele Consiliului de administrație al SA Moldovagaz, Vadim Ceban, anunță că datoria consumatorilor către companie la consumul de gaze naturale pentru primul trimestru al acestui an este de circa 112 milioane de lei. În aces sens, conducerea Moldovagaz îndeamnă datornicii să achite la timp facturile pentru a evita sistarea livrării gazului.

„Valoarea totală a datoriilor pentru furnizarea de gaze naturale de către consumatorii casnici, persoane juridice și organizații bugetare către SA „Moldovagaz” pentru primul trimestru al anului 2022 este de circa 112 milioane lei. Pentru a evita începerea procedurii de oprire vă rog să plătiți în timp util chitanțele primite”, a scris pe Telegram Vadim Ceban.

De menționat că, pentru persoanele juridice data de 15 a fiecărei luni este data-limită de plată a facturii pentru gazele naturale consumate în luna precedentă, iar pentru consumatorii casnici, persoane fizice, data-limită de plată a facturii expiră pe data de 20 a fiecărei luni.

Amintim că ANRE a aprobat, în ședință publică din 31 mai, noile prețuri reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz”. Astfel, tariful la gazele naturale pentru consumatorii finali, din 1 iunie, este de 18 lei și 62 de bani pentru un m3.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media