Un boschetar va apărea pe banca acuzaților după ce ar fi omorât cu cruzime un bărbat și ar fi bătut alții trei

22 iunie 2022, 17:20 Societate 87
Instanță.  Sursa: bizlaw

Un bărbat din Chișinău, fără loc permanent de trai, va apărea pe banca acuzaților, pentru a fi tras la răspundere pentru omor intenționat săvârșit din interes material, cu deosebită cruzime, și trei episoade de vătămare corporală săvârșite din motiv de ură națională. Procurorii aununță că au încheiat urmărirea penală și că au expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a acestuia.

Potrivit probelor administrate de către procurori, toate infracțiunile de care este acuzat bărbatul s-au petrecut pe parcursul lunii ianuarie 2022.

În cazul omorului, învinuitul, care nu are un loc permanent de trai, s-a certat cu victima, la fel un bărbat, în timp ce se afla într-o încăpere din sectorul Ciocana al capitalei, din cauza că ultimul intenționa să fure un calorifer uzat din acea încăpere.

Prin urmare, învinuitul a lovit victima în cap cu o bucată de lemn și cu o cheie franceză de 13 ori, cu deosebită cruzime, ceea ce a cauzat decesul bărbatului.

Referitor la cele trei capete de acuzare de vătămare corporală medie, bărbatul este învinuit că, în zile diferite, în timp ce se afla într-o locuință din capitală, din motive de ură națională, a bătut cu deosebită cruzime, cu pumnii și picioarele, cu un băț din lemn și o țeavă metalică, alți trei bărbați.

În procesul audierii în calitate de învinuit bărbatul nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunilor incriminate.

Pe parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, în privința bărbatului vizat a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest.

Anastasia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media