Fostul deputat comunist Mark Tkaciuk, citat la Procuratura Anticorupție în calitate de martor în dosarul „Kuliok”: „Nu-l cunosc pe acest Dodon”

24 iunie 2022, 19:10 Justiție 1013
Mark Tkaciuk.  Sursa: Congresul Civic

Fostul deputat din partea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), actual membru al Partidului politic „Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic” (PACCC), Mark Tkaciuk, a fost citat vineri, 24 iunie, la Procuratura Anticorupție (PA) și audiat în calitate de martor în cadrul dosarului penal în care este vizat și socialistul Igor Dodon.

În postarea publicată pe Facebook, Mark Tkaciuk, a menționat că nu l-a văzut pe fostul președinte al țări, Igor Dodon, de mai bine de zece ani și nu cunoaște nimic despre lucrurile cu care se ocupă acest în prezent.

„Am fost chemat la audieri. Am mers. Am crezut că o să mă întrebe «откуда на Молдову готовилось нападение».

Au tot încercat să afle de la mine despre un oarecare Dodon. Ei bine, a trebuit să spun tot adevărul.

Adică, că nu-l cunosc pe acest Dodon, nu l-am văzut de mai bine de zece ani, modul lui de gândire și ocupație nu-mi sunt cunoscute de mult, nu m-a interesat niciodată atitudinea lui intimă față de Patrie”, a scris Tkaciuk pe Facebook.

Amintim că, Procurorii Anticorupție au aplicat sechestru pe mai multe bunuri imobile deținute personal de către fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, și a celor deținute prin intermediul unor persoane interpuse. Printre bunuri se numără casa din sectorul Buiucani al capitalei în care locuiește împreună cu familia sa și mai multe terenuri și construcții din Sadova și Molovata.

Ex-președintele s-a prezentat ieri la sediul PA, unde i-a fost înmânată copia hotărârii cu privire la punerea sub sechestru a bunurilor, care constituie obiectul anchetei efectuate.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media