O nouă alertă falsă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Poliția a identificat o persoană suspectă

2 decembrie 2022, 21:30 Societate 210
Aeroportul Internațional Chisinau, AIC.  Sursa: Replica Media

Poliția a fost sesizată în această seară printr-un apel telefonic, de la un bărbat, precum că Aeroportul Internațional Chișinău ar fi minat.

Apelul la 112 a parvenit în jurul orei 19:30.

Entitățile abilitate au efectuat toate verificările, conform protocolului, iar obiecte suspecte sau explozive nu au fost depistate.

Datorită măsurilor operative întreprinse, polițiștii au identificat deja o persoană suspectă și la moment stabilesc toate circumstanțele.

Poliția de Frontieră a dispus măsuri suplimentare de securitate la Aeroportul Internațional Chișinău, din cauza valului continuu de alerte cu bombă care au perturbat grav activitatea acestuia.

Astfel, începând cu 29 iulie, paza Aeroportului este asigurată de patrule comune formate din polițiști de frontieră, polițiști din cadrul IGP și carabinieri.

Mai mult, de la 30 iulie, la intrarea în incinta Aeroportului sunt instalate dispozitive speciale de control.
Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media